Hostess szolgáltatás

Hostess bérlés szolgáltatás rendezvényekre

Hostess rendelés rendezvényre és konferenciára

Hostess bérlés szolgáltatásunk és a hostess rendelés igénybe vehető bármilyen céges és üzleti rendezvényre, fogadásokra, konferenciára, gálavacsorára, kiállításokra, promóciókra, továbbá privát eseményekre. Rendezvényirodánk külön hostess ügynökség részleggel rendelkezik, így a hostess bérlés szolgáltatástunkat saját, minőségi hostess csapatunkkal biztosítjuk a rendezvényekre Budapest és Magyarország egész területén. A hostessek standard formaruhában, illetve egyedi ruházatban is rendelhetőek. Az igényelt formaruha/egyenruha, valamint egyedi ruházat biztosítása, illetve kölcsönzése előzetes egyeztetés alapján történik.

Hostess szolgáltatásunkat az alábbi kategóriákban kínáljuk

Rendezvény hostessek

 • céges rendezvények
 • megnyitók, díjátadók
 • fogadások, gálaestek
 • csapatépítő rendezvény

A rendezvény hostessek és hostok kiterjedt feladatok elvégzésére rendelhetőek bármilyen eseményre. Fogadják, valamint regisztrálják az érkező résztvevőket, eligazítják a vendégeket, igény esetén a ruhatárban is tevékenykednek. A rendezvény végén az ajándékok kiosztásában is segítenek. A rendezvény hostessek megjelenéséhez a standard üzleti formaruhákat ügynökségünk külön díj nélkül biztosítja.

Konferencia hostessek

 • konferenciák
 • sajtótájékoztatók
 • üzleti rendezvények
 • protokoll rendezvények

A konferencia hostessek, illetve hostok segítséget nyújtanak az esemény megkezdése előtt a bag-ek összeállításában a résztvevők számára, továbbá fogadják, regisztrálják és elirányítják az érkező vendégeket. A konferencia megkezdésekor igény esetén kiosztják a tolmács vevőkészülékeket. A konferencia időtartama alatt segédkeznek a mikrofonok használatában, valamint hasznos információkkal látják el a vendégeket.

Kiállítások, promóciók

 • kiállítások, expók
 • termékbemutatók
 • workshop-ok
 • promóciók

Hostess bérlés szolgáltatásunk igény esetén dekoratív modell-hostessek részvételével is rendelhető, akik nem csak megjelenésükkel, hanem sok éves gyakorlatukkal és kiváló kommunikációs képességükkel is hozzájárulnak a rendezvény, promóció, illetve kiállítás sikeréhez. A hostok és hostessek részére a standard formaruhákat ügynökségünk díjmentesen biztosítja, illetve egyedi formaruhák készítésére is lehetőség van.

Egyedi megjelenés

 • vendég fogadás
 • tematikus rendezvények
 • kiállítások, promóciók
 • kiemelt események

Hostess bérlés szolgáltatásunkat egyedi megjelenéssel és akár jelmezes hostessekkel is biztosítjuk bármilyen rendezvényre, kiállításra és tematikus partira. A speciális formaruhákat, kosztümöket és különleges jelmezeket ügynökségünk kölcsönzési díj ellenében biztosítja, illetve egyedi formaruhák készítésére is lehetőség van. Az egyedi formaruha gyártás költsége függ a kiválasztott ruhától/jelmeztől és mennyiségétől.

Hostess szolgáltatás és hostess közvetítés díja

Hotess bérlés szolgáltatásunk ára és a modell közvetítés díja függ a választott idegennyelv-ismerettől, a hostessek/hostok feladatkörétől, az igényelt ruházattól/megjelenéstől, valamint rendezvény időpontjától, illetve helyszínétől. Az igényelt hostess szolgáltatás aktuális ügynökségi díját email-ben megküldött ajánlatunk tartalmazza. További információkkal kapcsolatban várjuk levelét vagy telefonhívását!

Rendezvények teljes körű lebonyolítása

Amennyiben hostess szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket és információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.