Show műsorok

Művészeti produkciók, showműsorok

Szórakoztató és show műsor rendezvényre

Irodánk a szórakoztató műsorok, artista és bűvész műsorok, illetve művészeti produkciók széles választékát kínálja. Mindegyik műsor rendezvényre, valamint esküvőkre is rendelhető. Műsorszervezés és művész közvetítés szolgáltatásunk megrendelhető céges rendezvényre, fogadásokra, partikra, gálavacsorára, fesztiválokra, privát eseményekre és esküvői partikra Budapest, valamint Magyarország egész területén. Az alábbi műsor kínálat a legnépszerűbb előadásokból kerültek összeállításra. Teljes műsor kínálatunkkal kapcsolatban email-ben tudunk bővebb információkkal szolgálni. Irodánk a műsorok és produkciók előadásához igény esetén minden technikai eszközt biztosít a rendezvényre (hangtechnika, fénytechnika, színpad és vetítéstechnika). Technikai szolgáltatásunkról, illetve további igényelt szolgáltatásainkról külön ajánlatot készítünk.

Az alábbi műsor kínálatunk megrendelhető bármilyen rendezvényre

Általános információk

Technikai információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.