Karaoke show

Karaoke bérlés rendezvényre

Karaoke bérlés rendezvényre

Karaoke bérlés szolgáltatásunk elérhető bármilyen rendezvényre, az év minden napján. Irodánk karaoke műsor szolgáltatása megrendelhető céges rendezvényre, privát partikra, születésnapi partira, valamint esküvőkre. Karaoke szolgáltatásunk megrendelhető Budapest területén és vidéki helyszínekre egyaránt az év bármely napjára. A karaoke bérlés és karaoke party zenei műsor rendelés igény szerinti időtartammal lehetséges a rendezvényekre, illetve esküvőre. Karaoke zenei szolgáltatásunk a legnépszerűbb és leggyakrabban kért dalokból került összeállításra. A karaoke zenei műsor igény szerint party Dj szolgáltatással is kiegészíthető. Irodánk saját hangtechnikai és fénytechnikai eszközparkkal rendelkezik, amely akár nagy létszámú, több száz fős rendezvények technikai lebonyolítására is alkalmas. A technikai részletek megtekinthetők a rendezvénytechnika menüben. Karaoke zenei műsor szolgáltatásunk tartalmazza az előzetes ingyenes helyszínbejárást Budapest területén belül. Budapest területén kívül eső rendezvényhelyszínek esetén a helyszínbejárásnak külön költsége van.

Karaoke műsor zenei összeállítása

A karaoke műsor szolgáltatásunk több mint 18.000 darabos dalgyűjteményt tartalmaz, amely az elmúlt 15 év tapasztalatai alapján a legnépszerűbb és leggyakrabban kért dalokból került összeállításra. Továbbá karaoke bérlés szolgáltatásunk az angol és magyar nyelvű dalokon túl, több különböző idegen nyelvű dalgyűjteményt is tartalmaz. A rendezvényre és esküvőre rendelhető karaoke műsor zenei repertoárja a jazz-swing korszaktól, valamint a 60-as évek Rock and Roll slágereitől indul. Ezen felül magában foglalja a ’70-’80-’90-’00-es évek nemzetközi és magyar slágereit, a népszerű funky, R&B, pop-rock, latin dalokat és az aktuális slágereket. A karaoke műsor rendeléshez a kedvenc dalok listáját előre össze lehet állítani, amit a műsorvezetők beépítenek a programba. A rendezvény alatt szintén folyamatosan fogadják a vendégek kéréseit.

Karaoke bérlés foglalása

A karaoke műsor zenei szolgáltatás és karaoke party csomagok alap ára függ a műsor időtartamától és a közönség létszámától. Továbbá az alap árak Budapest területén és Budapesttől 50 km távolságon belül érvényesek, valamint az árakat befolyásolhatják a helyszíni adottságok is. Több mint 50 km távolságra fekvő helyszín esetén egyedi árajánlatot készítünk. Karácsonyi időszakban és szilveszterkor kiemelt szolgáltatási díjak érvényesek.

Amennyiben karaoke zenei szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.