Rendezvénytechnika

AV technika bérlés rendezvényre

Audió-vizuál technika bérlés rendezvényre

Rendezvény irodánk technika bérlés szolgáltatása megrendelhető Budapest, valamint Magyarország teljes területére bármilyen rendezvényhelyszínre, továbbá dunai hajós rendezvényekre. Audió-vizuál technikai szolgáltatásunkat a rendezvények széles skáláján kínáljuk: céges rendezvények, konferenciák, előadások, fogadások, díjátadó ünnepség, gála vacsora, privát rendezvények, valamint esküvők. Ezen felül táncos rendezvények, illetve élő zene hangosítását is vállaljuk. Hangtechnika, fénytechnika és vetítéstechnika eszközparkunk eltérő minőség kategóriás technikai eszközökből áll. Ezt figyelembe véve, az adott rendezvény igényéhez és költségkeretéhez mérten a legoptimálisabb technikai csomagot állítjuk össze. Igény esetén professzionális tolmács rendszer is bérelhető a konferenciákra, előadásokra. Audió-vizuál bérlés szolgáltatásunk a megfelelően képzett technikai személyzetet is magában foglalja. A rendezvényt, illetve konferenciát megelőzően, lehetőség van személyes helyszíni egyeztetésre is. A technika kitelepítésének költsége függ a rendezvényhelyszín, illetve rendezvényhajó adottságaitól és a megrendelt technikai eszközöktől.

Hangtechnika, színpad és tolmácsgép bérlés

Hangtechnikai eszközparkunk eltérő minőség kategóriás technikai eszközökből áll, a középkategóriás hangtechnikai eszközöktől a legmagasabb minőségű hangosítás rendszerekig (Nexo, L-Acoustics, Funktion-One). Hangtechnika bérlés szolgáltatásunk az adott rendezvény, illetve konferencia technikai igényei szerint kerül összeállításra, valamint színpad bérlés is rendelhető. Továbbá művészeti produkciók, zenekarok, élő zenei műsorok, táncos rendezvények és party Dj műsor hangosítását is vállaljuk. Professzionális tolmács technika bérlés szolgáltatásunk a tolmácsgép kölcsönzés mellett a rendezvény, illetve konferencia teljes hangosítását is magában foglalja.

Fénytechnika, vetítés technika,LED fal kölcsönzés

A hangtechnikai eszközök kölcsönzése mellett, igény szerint rendelhető fénytechnika és vetítéstechnika a rendezvényekre, valamint színpad bérlésére is lehetőség van. A színpad tetszőleges méretben bérelhető a rendezvény helyszín adottságainak figyelembe vételével. A fénytechnika bérlés igény szerint tartalmazza a hangulat fényeket, a színpad világítást, a tánctér világítást és egyéb szükséges világítás technikai eszközöket. A vizuál és vetítéstechnika bérlés szolgáltatásunk tartalmazza a LED falakat és LCD monitorokat, valamint a különböző teljesítményű projektorokat. Továbbá a rendezvényekre professzionális fotó és videó szolgáltatásunk is megrendelhető.

AV technika bérlés szolgáltatásunkat saját szakképzett technikai személyzetünkkel biztosítjuk a bármilyen rendezvényre. A hangtechnika, fénytechnika, vizuál technika és színpad bérlés költségét befolyásolhatják a helyszíni adottságok és a rendezvény időpontja. Többnapos bérlés esetén egyedi, kedvezményes árat biztosítunk a technikai eszközök bérleti díjából. A tolmács gép kölcsönzés díja nem tartalmazza a tolmácsokat. A tolmácsok külön díj ellenében rendelhetőek a rendezvényekre és konferenciákra.

Rendezvények teljes körű lebonyolítása

Amennyiben technikai szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket és információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.