Zenés-táncos műsorok

Táncos műsor rendelés, zenei produkciók

Táncos műsor rendelés és zenei műsorok

Irodánk a tánc produkciók, zenei műsorok és művészeti produkciók széles választékát kínálja. A táncos műsor rendelés, zenei műsorok rendelése és műsorszervezés szolgáltatásunk igénybe vehető céges rendezvényre, fogadásokra, partikra, gálavacsorára, fesztiválokra, privát eseményekre és esküvői partikra Budapest, valamint Magyarország egész területén. Az alábbi produkciók és műsor kínálat a legnépszerűbb előadásokból kerültek összeállításra. Teljes műsor kínálatunkkal kapcsolatban email-ben tudunk bővebb információkkal szolgálni. Irodánk a műsorok és produkciók előadásához igény esetén minden technikai eszközt biztosít a rendezvényre (hangtechnika, fénytechnika, színpad és vetítéstechnika). Technikai szolgáltatásunkról, illetve további igényelt szolgáltatásainkról külön ajánlatot készítünk.

Az alábbi műsor kínálatunk megrendelhető bármilyen rendezvényre

Általános információk

Technikai információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.