Catering szolgáltatás Budapest

Catering szolgáltatás rendezvényekre, esküvőre

Catering szolgáltatás Budapest

Teljes körű catering szolgáltatás Budapest és Magyarország egész területén, partiszerviz rendezvényre és esküvőre szárazföldön, illetve vízen! Irodánk vállalja catering szolgáltatás biztosítását bármilyen rendezvényre, valamint esküvőre az év bármely napján. Továbbá a catering szolgáltatás igénybe vehető mindegyik dunai rendezvényhajón is. Irodánk, catering partnereivel együttmüködve vállalja céges rendezvények, privát rendezvények és esküvők teljeskörű catering vendéglátás lebonyolítását. A party szervíz szolgáltatás megrendelhető bármilyen céges rendezvényre, üzleti rendezvényekre, konferenciákra, gálavacsorára, fogadásokra, privát rendezvényekre, esküvőre Budapesten belüli és Budapest területén kívüli helyszínekre egyaránt. Teljeskörű catering szolgáltatásunk tartalmazza a vendéglátás kitelepüléséhez tartozó ezközparkot (asztalok, székek, székhuzatok, székselyemek, terítők, igény szerinti díszítés) és az étkeztetéshez szükséges összes eszközt, valamint a megrendelt ételeket és italokat.

Vendéglátás és menü összeállítások

Menüajánlatainkat és az italkínálatot a rendezvény, illetve esküvő igényéhez mérten állítjuk össze. Az étkezés lehet ültetett állófogadás svédasztalos büfé étkezéssel, valamint koktélpartival, flying service vagy felszolgált tányérszervizes vendéglátás, továbbá ezek kombinációja. Gálavacsora rendelése esetén a díszétkezéshez biztosítjuk a teljes ünnepi díszítést és tálalást. Grill party rendelése esetén a grillezett ételeket a rendezvény helyszínén frissen készítjük. Menü kínálatunk egyaránt tartalmazza a nemzetközi és magyar konyha népszerű ételeit, illetve ételkülönlegességeket is elkészítünk. Sushi bár, hidegtál, salátabár, grill parti, cukrászati készítmények, gyümölcskosár, csokiszökőkút és koktélbár igény szerint rendelhető. Speciális igények megvalósítását, gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus menü és ünnepi menüsor összeállítását is vállaljuk.

Catering szolgáltatás a rendezvényhajókon

A bérelhető dunai hajók különböző létszámú rendezvények befogadására alkalmasak, a kisebb 15-30 fős rendezvényektől egészen a több száz fős rendezvényekig. Mindegyik sétahajó fedélzetén lehetőség van többféle típusú vendéglátás és rendezvény lebonyolítására. Céges rendezvényre, konferenciára igény esetén többszintes hajó is bérelhető, ahol a vendéglátás és az esemény két külön szinten helyezhető el. Esküvőre történő hajóbérlés esetén a szertartás, illetve ceremónia lebonyolítása is kivitelezhető a fedélzeten, továbbá vállaljuk egyedi esküvői menü összeállítását is. A rendezvényhajók vendéglátóipari egységek, saját cateringgel rendelkeznek. A catering szolgáltatás igény szerint rendelhető a hajókra: koktél party menük, finger food falatkák, hidegbüfé és melegbüfé svédasztal, tányérszervizes menük, valamint italcsomagok és welcome italok. A hajóinkat csak előre megrendelt catering szolgáltatással együtt tudjuk biztosítani a rendezvényekre. A kiválasztott hajóhoz tartozó aktuális menüsorokat és italkínálatot ajánlatkérés esetén email-ben küldjük el részletes ajánlatunkban. A hajók bérleti díja az étel- és italfogyasztást nem tartalmazza.

Rendezvények teljes körű lebonyolítása

Catering szolgáltatás megrendelés információk

Amennyiben catering szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket és információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.