Limuzin bérlés

Limuzin bérlés és esküvői autóbérlés

Limuzin bérlés és esküvői autó kölcsönzés

Limuzin bérlés szolgáltatásunk a bérelhető luxus limuzinok széles választékát kínálja: terepjáró H2 Hummer limuzinok kölcsönzése (fehér és fekete H2 Hummer limousine), valamint fehér Ford limuzin bérlés, Chrysler limuzin bérlés, Lincoln limuzin bérlés és Cadillac limuzin (pink limo) kölcsönzés. A limuzin rendelés lehetséges esküvőre, lagzira, céges rendezvényre és privát rendezvényre, partikra (party limo) Budapest területén, valamint megrendelhetőek vidékre, az ország bármely részére. A limuzin szolgáltatás reptéri transzferre is igénybe vehető. A limuzin bérlés díja tartalmaz egy üveg ajándék pezsgőt is. Külön további italok rendelése is lehetséges, illetve saját italok is hozhatóak a limuzinokba (korlátozott mennyiségben). Limuzin túra városnézés rendelése esetén a limuzin túra útvonala választás szerint végighalad Budapest legszebb részein (belváros, Lánchíd, Hősök tere, Vár) és igény szerint a limuzin megáll a választott helyen, ahol ki lehet szállni és fotókat készíteni.

Bérelhető limuzinok és party buszok:

Bérelhető esküvői limuzinok és esküvői oldtimer autók:

Irodánk a bérelhető esküvői limuzinok, esküvői oldtimer autók és veteránautók egyedi kínálatát nyújtja. A limuzin bérlés és autó kölcsönzés elérhető bármilyen rendezvényre, valamint esküvőre. A bérleti díj tartalmazza a sofőr költségét. A bérelhető veteránautók, oldtimer autók és amerikai autók minimális bérlési időtartama 3 óra, ezen belül a vállalt út maximum 50 km. A minimális 3 órás bérlés időtartamán belül, a vállalt maximális 50 km átlépése után plusz kilométer díj fizetendő. Az esküvői limuzinok és oldtimer autók bérleti díja nem tartalmazza az esküvői virág, illetve dekoráció költségét.

Rendezvények teljes körű lebonyolítása

Amennyiben limuzin bérlés, illetve esküvői autóbérlés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket és információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.