Étterem bérlés, különtermek

Étteremek, kávézók, vendéglátó egységek

Étterem bérlés, kávézók és vendéglátó egységek

Az étterem bérlés és különterem bérlés igénybe vehető céges rendezvények, privát rendezvények, születésnapok és esküvők lebonyolítására a hét bármely napján. Irodánk a rendezvényekre bérelhető éttermek, kávézók, pub-ok, vendéglátó egységek széles kínálatát nyújtja, elsősorban Budapest területén és Budapest vonzáskörzetében. A budapesti rendezvényhelyszínek, éttermek, kávézók megtekinthetőek személyes helyszín bejárás alkalmával a bérlés időpontja előtt. A bérelhető budapesti éttermek döntő többsége középkategóriás, színvonalas étterem, de igény szerint első osztályú, exclusive étterem vagy különterem bérlésére is lehetőség van Budapest területén. A további exclusive éttermek, rendezvényhelyszínek és különtermek kínálata megtekinthető az Exclusive helyszínek menüpontban.

Az alábbi rendezvényhelyszín kínálatunk részletes listáját kérésére elküldjük email-ben:

A rendezvényhelyszínek igénybe vehetőek bármilyen zártkörű rendezvény lebonyolítására. Az étterem bérlés és helyszínbérlés, valamint rendezvényhelyszín közvetítés szolgáltatásunk díjmentes. Éttermek, kávézók, vendéglátó egységek bérlése estén a bérleti díj egy része, vagy egésze lefogyasztható. A minimális kötelező fogyasztás mértéke függ az étterem, kávézó, illetve pub kategóriájától, méretétől és elhelyezkedésétől. A rendezvénytermek, különtermek, konferencia termek és dísztermek bérleti díja függ az adott helyszín kategóriájától és elhelyezkedésétől, a rendezvény létszámától, valamint a rendezvény időpontjától.

Dekoráció készítés rendezvényekre és esküvőre

Dekoratőr csapatunk a rendezvény, illetve esküvő igényéhez igazítva bármilyen dekoráció elkészítését és installációját vállalja a bérelt rendezvényhelyszínen. A terembérlés díja nem tartalmazza a dekoráció költségét. A dekoráció tervezését és kivitelezését sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező dekoratőr partnereink végzik. A dekoráció tervezése során ügyfeleink igényei alapján alakítjuk ki a tervezeteket, melyek elkészítésénél figyelembe vesszük a helyszíni adottságokat, az egyéni elképzeléseket és a rendelkezésre álló költségkeretet. Speciális ötleteket, egyedi dekoráció elképzeléseket és különleges kéréseket is megvalósítunk.

Rendezvények teljes körű lebonyolítása

Irodánk vállalja a rendezvények teljes körű lebonyolítását, melynek keretén belül biztosítjuk a technikai szolgáltatást, a műsorszervezést, a zenei produkciókat, a fotó-videó szolgáltatást és a hostesseket. Műsorszervezés szolgáltatásunk a zenés-táncos műsorok és showműsorok mellett, népszerű énekesek, valamint sztárfellépők produkcióit is tartalmazza. Továbbá zenei adatbázisunk magában foglalja a party zenekarokat, tánczenekarokat, DJ fellépőket, illetve zenészek és jazz zenekarok széles kínálatát.

Rendezvényhelyszínek foglalási kondíciója

Az étterem bérlés és helyszínbérlés, valamint rendezvényhelyszín közvetítés szolgáltatásunkat díjmentesen biztosítjuk. A rendezvényhelyszínek foglalásához szerződéskötés és előlegfizetés szükséges. A helyszínek a foglalás előtt személyesen is megtekinthetőek, előzetes időpont egyeztetés alapján. A helyszínbejárás során lehetőség van többek között a rendezvényhelyszín, illetve étterem berendezésének átbeszélésére, valamint az ültetés, vendéglátás, dekoráció és a technikai szolgáltatások egyeztetésére.

Amennyiben valamelyik rendezvényhelyszín felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket és információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.