Party helyszínek

Helyszín bérlés partikra 40 fő-től

Party helyszín bérlés Budapest

A party helyszín bérlés és különterem bérlés igénybe vehető céges partik, születésnapok, koktélpartik, privát rendezvények és esküvői partik lebonyolítására a hét bármely napján. Irodánk a partira és rendezvényre bérelhető éttermek, különtermek, vendéglátó egységek és klubok széles kínálatát nyújtja Budapest területén. A party helyszínek kiválóan alkalmasak zenés, táncos partik, továbbá fogadások, koktélpartik és rendezvények akár hajnalig tartó lebonyolítására. A budapesti party helyszínek és buli helyek megtekinthetőek személyes helyszín bejárás alkalmával a bérlés időpontja előtt. A bérelhető különtermek és party helyszínek döntő többsége középkategóriás, színvonalas rendezvényhelyszín, illetve vendéglátó egység. Igény szerint első osztályú, exclusive helyszín bérlésére is lehetőség van. A további exclusive rendezvényhelyszínek és különtermek kínálata megtekinthető az Exclusive helyszínek menü pontban. A legkisebb helyszínek minimum 40 fő-től vehetők igénybe.

Az alábbi rendezvényhelyszín kínálatunk részletes listáját kérésére elküldjük email-ben:

A partihelyszínek igénybe vehetőek bármilyen zártkörű rendezvény lebonyolítására vendéglátás megrendelésével együtt. A party helyszín bérlés, valamint rendezvényhelyszín közvetítés szolgáltatásunk díjmentes. A helyszínek saját catering szolgáltatással rendelkeznek, erre vonatkozó részletes ajánlatunkat email-ben küldjük el a helyszín kiválasztását követően. Egyes helyszínek, különtermek bérlése estén a bérleti díj egy része lefogyasztható. A party helyszínek bérleti díja többek között függ az adott helyszín elhelyezkedésétől, a rendezvény létszámától, valamint időpontjától. A  party helyszín bérlés Budapest területén és vidéki helyszínek esetén is kiegészíthető további szolgáltatásokkal: technikai szolgáltatások, műsorszervezés, hostess szolgáltatás

Dekoráció készítés partikra és rendezvényekre

Dekoratőr csapatunk a party, illetve rendezvény igényéhez igazítva bármilyen dekoráció elkészítését és installációját vállalja a bérelt rendezvényhelyszínen. A terembérlés díja nem tartalmazza a dekoráció költségét. A dekoráció tervezését és kivitelezését sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező dekoratőr partnereink végzik. A dekoráció tervezése során ügyfeleink igényei alapján alakítjuk ki a tervezeteket, melyek elkészítésénél figyelembe vesszük a helyszíni adottságokat, az egyéni elképzeléseket és a rendelkezésre álló költségkeretet. Speciális ötleteket, egyedi dekoráció elképzeléseket és különleges kéréseket is megvalósítunk.

Rendezvények teljes körű lebonyolítása

Irodánk vállalja a rendezvények teljes körű lebonyolítását, melynek keretén belül biztosítjuk a technikai szolgáltatást, a műsorszervezést, a zenei produkciókat, a fotó-videó szolgáltatást és a hostesseket. Műsorszervezés szolgáltatásunk a zenés-táncos műsorok és showműsorok mellett, népszerű énekesek, valamint sztárfellépők produkcióit is tartalmazza. Továbbá zenei adatbázisunk magában foglalja a party zenekarokat, tánczenekarokat, DJ fellépőket, illetve zenészek és jazz zenekarok széles kínálatát.

Party helyszínek foglalási kondíciója

A party helyszín bérlés, valamint rendezvényhelyszín közvetítés szolgáltatásunkat díjmentesen biztosítjuk. A rendezvényhelyszínek foglalásához szerződéskötés és előlegfizetés szükséges. A helyszínek a foglalás előtt személyesen is megtekinthetőek, előzetes időpont egyeztetés alapján. A helyszínbejárás során lehetőség van többek között a rendezvényhelyszín, illetve rendezvényterem berendezésének átbeszélésére, valamint az ültetés, vendéglátás, dekoráció és a technikai szolgáltatások egyeztetésére.

Amennyiben valamelyik rendezvényhelyszín felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket és információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.