Fotó-Videó szolgáltatás

Rendezvény és esküvő fotózás, videózás

Rendezvényfotózás és esküvő fotózás

Irodánk rendezvényfotózás és esküvő fotózás szolgáltatása megrendelhető Budapest, valamint Magyarország egész területén megrendezésre kerülő rendezvényre, illetve esküvőre. Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező, profi rendezvény fotós és esküvőfotós csapatunk mind a rendezvényfotózás, mind az esküvő fotózás területén kiemelkedő referenciákkal rendelkezik. A rendezvény fotó, valamint esküvő fotózás szolgáltatást professzionális technikával, a legmodernebb fényképezőgépekkel nyújtjuk. A fotózás költsége függ a rendezvény, illetve esküvő időtartamától és az elkészített fotók utómunkálataitól. A fotózás helyszínén a rendezvény, illetve esküvő időtartama alatt a fotósok folyamatosan figyelembe veszik az ügyfelek igényeit és kéréseit. Esküvő fotózás szolgáltatásunk igény szerint, akár már az előkészületektől rendelhető az esküvő napján, ahonnét fotósaink végigkísérik az eseményeket. Az esküvő fotózás tartalmazza a szertartás, illetve ceremónia fotózást, a nagy nap összes fontos eseményét, beleértve az esti party eseményeit is. Esküvő fotózás szolgáltatásunk megrendelése előtt lehetőség van személyes egyeztetésre a kiválasztott fotóssal.

Blue Box fotózás, sajtófal, háttérfal fotózás

Blue box fotózás, illetve háttérfal / pop-up fal fotózás szolgáltatásunk szintén megrendelhető Budapest, valamint az ország egész területére. A Blue Box fotózás igény szerinti digitális hátterekkel, illetve a pop-up háttérfal, valamint sajtófal fotózás bármilyen nyomtatott háttérrel rendelhető, különböző méretekben a rendezvényre. A Blue Box fotózás árak tartalmazzák a teljes technikát, a nyomtatáshoz szükséges eszközöket és technikai személyzetet. Az elkészült fotók a helyszínen igény szerinti példányszámban kerülnek kinyomtatásra. Irodánk a háttérfal / pop-up sajtófal elkészítését, valamint telepítését is vállalja a rendezvényekre.

Rendezvény videózás és esküvő videózás

A rendezvényekről és esküvőkről videó felvétel készítését is vállaljuk professzionális video technikával. A felvett videó anyag vágása, illetve videó film készítése előzetes egyeztetés alapján szintén megrendelhető. Az elkészült videó filmről igény esetén a kért példányszámban másolatokat készítünk DVD-re. A rendezvény videózás és esküvő videózás szolgáltatás költsége függ a felvett video anyag időtartamától, a kamerák számától és az utómunkálatoktól. A video szolgáltatás rendelés és video film készítés a rendezvényre, esküvőre és partikra egyedi árajánlat alapján történik. Igény esetén a video felvételt Full HD minőségben készítjük, professzionális HD kamerákkal. Több kamerás felvétel is rendelhető, valamint élő kamerakép kivetítést, közvetítést és teljes konferencia video szolgáltatást is vállalunk. Továbbá drón videózás is rendelhető.

Rendezvények teljes körű lebonyolítása

Amennyiben fotó-videó szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket és információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.