Chinese Pole rúd akrobata műsor

Akrobata műsor két fellépővel

Chinese Pole Duó rúd akrobata műsor

A Chinese Pole rúd akrobata műsor rendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, dolgozói és ügyfél partikra, családi nap rendezvényre, gálavacsorára, továbbá fesztiválokra és privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Chinese Pole rúd akrobata műsor rendelés céges rendezvényre, partikra, privát eseményekre, valamint fesztiválokra. A fellépő akrobaták lélegzetelállító előadással szórakoztatják a közönséget.

Műsoridő 6-7 perc, két akrobata fellépővel. Az előadáshoz megfelelő adottságú terület és belmagasság, valamint hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A Chinese Pole akrobata duó produkció pontos ára függ a műsor összeállítástól, a helyszíni adottságoktól és a rendezvény létszámától.

Műsor ára: elérhető 190.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Rúd akrobata műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.