Cyr Wheel akrobata show

Akrobata műsor 1-2 fellépővel

Cyr Wheel akrobata műsor

A Cyr Wheel akrobata műsor rendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, dolgozói és ügyfél partikra, családi nap rendezvényre, gálavacsorára, továbbá fesztiválokra és privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Cyr Wheel akrobata műsor rendelés céges rendezvényre, partikra, privát eseményekre, valamint fesztiválokra. A fellépő akrobaták látványos és dinamikus előadással szórakoztatja a közönséget.

Műsoridő 5-10 perc, 1-2 akrobata fellépővel. Az előadáshoz megfelelő méretű és adottságú sík terület, valamint hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A Cyr Wheel akrobata produkció pontos ára függ a fellépők számától, a helyszíni adottságoktól, a műsoridőtől és a rendezvény létszámától.

Műsor ára: elérhető 175.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Cyr Wheel akrobata műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.