Power Act Duo

Ezüst színű akrobata erőemelő duó

Power Act Duo erőemelő akrobata műsor

Erőemelő akrobata műsor ezüst színű akrobata párral, megrendelhető bármilyen céges rendezvényre, dolgozói és ügyfél partikra, családi nap rendezvényre, gálavacsorára, továbbá fesztiválokra és privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Akrobata duó produkció, ezüst színűre festett akrobata pár előadásában. A műsor megrendelhető bármilyen rendezvényre. A fellépő artisták lenyűgöző előadással szórakoztatják a közönséget.

Műsoridő 5-9 perc, igény szerint. A műsor előadásához megfelelő méretű színpad vagy terület és professzionális hangosítás hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A produkció pontos ára függ az igényelt műsoridőtől, a rendezvény létszámától és helyszín adottságaitól.

Műsor ára: elérhető 345.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Cirkuszi akrobata show megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.