3 Gracias Hegedű Trió

Három Grácia hegedűtrió zenei műsora

Három Grácia hegedűtrió

A Három Grácia hegedűtrió zenei műsor rendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, partikra, fesztiválokra és privát rendezvényre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat és produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek és zenészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Három Grácia hegedűtrió zenei műsor rendelés céges rendezvényre, gála vacsorára, privát eseményekre és esküvőre. A hegedű virtuózok felejthetetlen előadással szórakoztatják a közönséget.

A zenei műsor 30-60 perc műsoridővel rendelhető, igény szerint. A műsor előadásához megfelelő méretű színpad vagy terület és hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A zenei műsor pontos ára függ a választott műsoridőtől, a rendezvény dátumától, létszámától és helyszínétől.

Műsor ára: egyedi ár

Műsor információk

Technikai információk

Három Grácia hegedűtrió műsorrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.