Led Cyr Wheel Show

Kerék akrobata szóló vagy duó show

LED Cyr Wheel akrobata műsor

A LED Cyr Wheel kerék akrobata műsor megrendelhető szóló, illetve duó formációval, bármilyen céges rendezvényre, dolgozói és ügyfél partikra, családi nap rendezvényre, gálavacsorára, továbbá fesztiválokra és privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

LED Cyr Wheel kerék akrobata műsor szóló vagy duó formációval céges rendezvényre, partikra, privát eseményekre. A fellépő akrobaták látványos és dinamikus előadással szórakoztatja a közönséget.

Műsoridő 4-5 perc, szóló vagy duó formációval. Az előadáshoz megfelelő méretű és adottságú sík terület, valamint hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A LED Cyr Wheel akrobata produkció pontos ára függ a fellépők számától, a helyszíni adottságoktól és a rendezvény létszámától.

Műsor ára: elérhető 295.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

LED Cyr Wheel akrobata műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.