Party Dj rendezvényre

TOP 10 Party Dj rendezvényre, esküvőre

Party Dj rendezvényre és esküvőre

Party Dj és esküvő Dj szolgáltatásunk megrendelhető bármilyen rendezvényre Budapest és az ország egész területén. A party Dj bérlés és esküvő Dj rendelés szolgáltatásunk bármilyen zenei stílusban lehetséges az előzetesen egyeztetett igények alapján. Irodánk több mint 30 hivatásos, profi party Dj és esküvő Dj fellépőt kínál a rendezvényekre. A 10 legnépszerűbb party Dj és esküvő Dj bemutatkozása az alábbiakban található. Amennyiben bármelyik Dj felkeltette érdeklődését, kérje részletes személyre szabott ajánlatunkat! A Dj műsor rendeléshez és a zenei műsor összeállításához a kedvenc zeneszámok listáját előre össze lehet állítani, amit a Dj-k beépítenek a műsorukba. Ezen felül a rendezvény időtartama alatt szívesen fogadják a vendégek zenei kéréseit is. A Dj-k igény esetén háttérzenét is szolgáltatnak bármilyen rendezvényre, illetve esküvőre.

TOP 10 Party DJ bemutatkozás

DJ GlasdoorParty és esküvő Dj

Otthonosan mozog a legtöbb zenei stílusban, a funky, disco, retro zenék és magyar klasszikus tánc zenék állnak hozzá a legközelebb, de a friss slágerzenéket is beépíti a zenei műsorába. 2002 óta van a rendezvény dj pályán, számtalan házi buli, céges rendezvény és esküvő áll a háta mögött. Ezen felül budapesti klubokban, bárokban is rendszeresen fellép (Rio, Budapest Park, Dokkoló, Ponyvaregény).

DJ LacoParty és esküvő Dj

Kedvenc zenei stílusai a funky, R&B, latin, retro, valamint house zenék, továbbá napjaink slágereit is minden alkalommal beépíti zenei műsorába. 1997 óta van a dj pályán, rengeteg céges és privát rendezvényen, valamint esküvőn teremtett feledhetetlen hangulatot. Továbbá rendszeresen fellép több budapesti étteremben, szállodában (Vakegér Pub, Iguana étterem, Vogue hajó, Four Seasons hotel).

DJ PetiParty és esküvő Dj

Kedvelt zenei stílusai a 70-80-90-es évek zenéi, a funky, R&B és klasszikus disco zenék, valamint napjaink slágerei, de amennyiben a party hangulata megkívánja az elektronikus zenék is lejátszásra kerülnek. 1996 óta van a dj pályán, több budapesti klubban és bárban zenél (Hello Baby, Morrison’s 2, Liget Club, BB’z Bar, Creol Bar, Flört Club), továbbá rendezvényre, esküvőre is rendelhető.

DJ DimofatParty és esküvő Dj

Kedvenc zenei stílusai a funky, R&B, classic disco, deep house, lounge zenék és napjaink slágerei. 1994 óta van a dj zenei pályán, számos budapesti klubban fellépet már. Ezen felül jelenleg is több szórakozóhelyen és bárban zenél (E-play, Bahnhof, Sky Light, Ötkert, UriMuri, Liget Club, Akvárium, Holdudvar, Symbol, Beach Club). A klub fellépéseken túl rendezvényre és esküvőre is rendelhető.

DJ BakaParty és esküvő Dj

Kedvelt zenei stílusai a funky, R&B, classic disco, 70′-es, 80′-as és 90′-es évek zenéi, de otthonosan mozog a klub zenék világában is. Ezen felül napjaink kedvenc party slágereit is szívesen lejátssza bármilyen rendezvényen, vagy esküvőn. 1994 óta van a pályán, számtalan egyetemi buli, céges rendezvény és esküvő áll a háta mögött, valamint több budapesti szórakozó helyen is rendszeresen fellép.

DJ ChuckyParty Dj

Otthonosan mozog a legtöbb zenei stílusban, a funky, disco, retro zenék és magyar klasszikus tánc zenék állnak hozzá a legközelebb, de a friss slágerzenéket is beépíti a zenei műsorába. 2002 óta van a rendezvény dj pályán, számtalan házi buli, céges rendezvény és esküvő áll a háta mögött, valamint budapesti klubokban, bárokban is rendszeresen fellép (Rio, Budapest Park, Lock, Dokkoló).

DJ ZoleeParty és esküvő Dj

Kedvelt zenei stílusai a vocal house, funky, a 70′-es, 80′-as, 90′-es és 00′-es évek sláger zenéi és klasszikus disco zenék, de az aktuális slágereket is beépíti műsorába. 2000 óta van a rendezvény dj pályán, számtalan szállodában, étteremben, illetve rendezvényen fellépett már. Elsősorban céges rendezvényre, vállalati partira, bálokra, privát bulira, valamint esküvőre vállal fellépést.

DJ BaliParty és esküvő Dj

A nyitott gondolkodás jellemzi, így elhivatottsága a kedvelt zenei stílusoktól függetlenül minden műfajban érezteti magát. Legyen szó akár lounge, funky, pop, deep és house zenékről, vagy aktuális slágerekről. 2000 óta zenél, számtalan vendéglátó helyen és bárban megfordult már (Parizs Budapest Bár, Leroy, Symbol, Déryné). Továbbá rendszeresen felkérik rendezvényre és esküvőre.

DJ JeloParty és esküvő Dj

Egy buliban előkerülnek a 60-as,70-es,80-as,90-es évek nemzetközi és magyar retro slágerei csak úgy, mint a Hip Hop, R’N’B, Latin, Funky és a legfrissebb klub zenék is. 2003 óta van a pályán, számos egyetemi buli, céges rendezvény és esküvő áll a háta mögött, valamint több klubban is rendszeresen fellép. Privát és céges rendezvényekre, valamint esküvőre egyaránt vállal fellépést.

DJ MikeParty és esküvő Dj

Kedvenc zenei stílusai a funky, R&B, vocal house zenék és napjaink slágerei, de közel áll hozzá a klasszikus disco és retro zenék világa is. 2001 óta van a Dj pályán, számtalan egyetemi bulin, bálon, céges rendezvényen és esküvőn biztosított zenei szolgáltatást. Továbbá több budapesti klubban és bárban is rendszeresen fellép (Holdudvar, BB’z Bár, Leroy Café, Déryné, Negro, Tom George).

Népszerű sztár Dj fellépők rendezvényre

A TOP 10 party Dj fellépőn túl, party Dj bérlés szolgáltatásunk keretén belül népszerű sztár Dj fellépők műsora is megrendelhető. Irodánk a közkedvelt sztár Dj fellépők szervezését vállalja bármilyen rendezvényre, bálokra, falu napokra, partikra. Sztár Dj fellépők többek között: Dj Dominique, Dj Bárány, Dj Jován, Dj Hamvai, Dj Metzker Viki, Dj Budai, Dj Newl, Dj Lauer, Dj Willcox, Dj Cooky, Dj Voksán Virág, Dj Arató András, B. Tóth László, Dévényi Tibor. A dj műsorok technikai kivitelezéséhez igény esetén irodánk biztosítja a szükséges hangtechnikát és fénytechnikát a rendezvény helyszínén, melyre külön előzetes ajánlatot készítünk.

Party Dj rendelés információk

A party DJ zeneszolgáltatás kezdési időpontja megegyezik a rendezvény, illetve esküvő kezdetével. Az esküvő dj szolgáltatás kiegészíthető a szertartás hangosításával is. A dj zenei szolgáltatás és csomagok alap ára függ a választott dj fellépési díjától. Továbbá az alap árak Budapest területén és Budapesttől 50 km távolságon belül érvényesek, valamint az árakat befolyásolhatják a helyszíni adottságok és a közönség létszáma. Több mint 50 km távolságra fekvő helyszín esetén egyedi árajánlatot készítünk. Karácsonyi időszakban és szilveszterkor kiemelt szolgáltatási díjak érvényesek. A Dj fellépők az ár változtatás jogát fenntartják.

Amennyiben Dj zenei szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.