Pure Acrobatic Show

Levegő és talaj akrobata show

Pure levegő és talaj akrobata duó

A kombinált talaj akrobata,  légi karika és függöny légtornász műsor rendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, dolgozói és ügyfél partikra, családi nap rendezvényre, továbbá fesztiválokra és privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Levegő és talaj akrobata duó műsor rendelés céges rendezvényre, partikra, privát eseményekre, valamint fesztiválokra. A fellépő akrobaták lélegzetelállító előadással szórakoztatják a közönséget.

Műsoridő 10-20 perc igény szerint, két fellépővel. Az előadáshoz megfelelő adottságú terület és belmagasság, valamint hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

Az akrobata produkció pontos ára függ a műsor összeállítástól, a helyszíni adottságoktól, a műsoridőtől és a rendezvény létszámától.

Műsor ára: elérhető 350.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Pure akrobata duó műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.