Rúdtánc és Lollyhoop show

Pole dance és Lollyhoop show

Rúdtánc műsor és Lollyhoop show

A rúdtánc műsor, valamint lollyhoop show és pole fitness bemutató rendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, dolgozói és ügyfél partikra, családi nap rendezvényre, gálavacsorára, továbbá privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Rúdtánc műsor és lollyhoop show rendelés céges rendezvényre, partikra, gála vacsorára, privát eseményekre. A rúdtáncos művészek felejthetetlen előadással szórakoztatják a közönséget.

Műsoridő 4-10 perc, 1-3 táncossal, igény szerint. A műsor előadásához megfelelő méretű színpad/terület és hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A produkció pontos ára függ  a műsor összeállítástól, a fellépők számától, a műsoridőtől, a rendezvény létszámától és helyszínétől.

Műsor ára: elérhető 160.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Rúdtánc és lollyhoop show műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.