Super LED Show

Show műsor légtornászokkal és táncosokkal

Super LED show

A Super LED Show műsor légtornász duó és táncosok közreműködésével elérhető, bármilyen céges rendezvényre, dolgozói és ügyfél partikra, családi nap rendezvényre, gálavacsorára, továbbá fesztiválokra és privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Super LED Show műsor légtornász duóval és tácosokkal céges rendezvényre, partikra, privát eseményekre. A fellépő akrobaták és táncosok látványos előadással szórakoztatja a közönséget.

Műsoridő 10-15 perc, akrobata duóval és 4-8 táncossal. Az előadáshoz megfelelő méretű és belmagasságú helyszín, valamint hang- és fénytechnika szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A Super LED Show produkció pontos ára függ a fellépők számától, a műsoridőtől, a helyszíni adottságoktól és a rendezvény létszámától.

Műsor ára: elérhető 1.295.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Super LED Show műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.